teisipäev, 1. oktoober 2024

Muusikapäev Tallinna Lasteaias Vikerkaar

1.oktoobril tähistasid Tallinna Lasteaia Vikerkaar 4-7-aastased lapsed rahvusvahelist muusikapäeva, mille keskmes oli unustamatu muusikaline elamus. Lasteaeda tulid külla muusikud Hele-Riin Uib-Pachel ja Marilin Kaprei, kes tõid laste ette ainulaadse jaapani taikotrummide maailma. Nende esitus, mis ühendab trummimängu võimsa rütmi ja koreograafilise liikumise, pakkus kõigile kaasaelajatele erakordse vaatemängu.

Lapsed jälgisid kontserti pingsa tähelepanuga, sest taikotrummide mängustiil oli neile uus ja põnev. Muusikud kasutasid helendavaid trummipulki, mis lisasid esitlusele maagilist efekti ning muutsid kogu kogemuse veelgi lummavamaks. Lisaks muusikalisele elamusele rikastasid esinejad laste teadmisi, jagades huvitavaid fakte taikotrummide ajaloo ja nende rolli kohta Jaapani kultuuris.

Muusikute sõbralik ja vahetu suhtlus lastega hoidis lapsi põnevil, kutsudes neid kaasa mõtlema ja tundma, et nad on osa sellest erilisest muusikalisest rännakust. Päev täis võimsaid trummipõrinaid ja elavaid muljeid jääb kindlasti kauaks meelde nii lastele kui ka lasteaia personalile.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar