reede, 27. september 2024

Euroopa spordinädal Tallinna Lasteaias Vikerkaar

Euroopa spordinädal tõi Tallinna Lasteaeda Vikerkaar palju rõõmu ja energiat, pakkudes lastele suurepärase võimaluse aktiivselt aega veeta. Spordinädala avasime tantsuliste rütmide Jorge Hinojosa juhendamisel, kus lapsed õppisid särasilmi uusi tantsusamme ja liigutusi.

Teistel päevadel said lapsed osaleda orienteerumismängus Õismäe terviseraja läheduses, kus nad täitsid erinevaid ülesandeid ja arendasid oma orienteerumisoskusi. Samuti said lapsed näidata oma vastupidavust ja visadust Tallinna Maratoni virtuaaljooksul, mis toimus Õismäe terviserajal. Väiksematele oli distantsiks 300 meetrit ja koolieelikutele 500 meetrit. Kõik lapsed jõudsid edukalt finišisse ning said kaela ilusa medali ja kingituseks kaelussalli TERVE EESTI EEST.

Spordinädalast ei puudunud ka matkapäev. Nooremad lapsed avastasid matkates oma kodukoha kaunist ümbrust, koolieelikud aga sõitsid rongiga Aegviitu, kust suunduti RMK Sõõriksoo loodusrajale.

Tegusa nädala lõpetas mihklipäeva tähistamine lasteaia õuealal koos tantsude, mängude ja sügislaadaga, kus kaubeldi värskete sügisandide ning neist valmistatud mahlade ja küpsetistega.

Kokkuvõttes pakkus Euroopa spordinädal lastele palju häid mälestusi ja tervislikku aktiivsust, innustades neid liikuma ja nautima sõpradega koos veedetud aega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar