reede, 9. veebruar 2024

Mesimummid avastamas lindude põnevat maailma!

9. veebruaril, asusid meie väikesed loodusteadlased Mesimummide rühmast innukalt avastusretkele, et mängida linnubingot ja sukelduda lindude põnevasse maailma!

Eelnevalt oli meil võimalus õppida lindude liiginimetusi ja omadusi, et paremini mõista ja tunda ära linde, keda me otsima hakkame. Meie missiooniks oli märgata erinevaid linde, kes elutsevad meie ümbruses talvel. Otsisime varest, tuvi, rasvatihast, varblast, musträstast, parti, linnumaja, kajakat ja viimases ruudus oli lastel võimalus vabalt ise loodusest midagi märgata. Ruutude täitmiseks kasutasime kleepse.

Kuigi kahjuks ei kohanud me parti, oli meie entusiasm ja avastamisrõõm suur! Lapsed said võimaluse nädalavahetusel koos vanematega bingo lõpetada ja parte otsima minna, see tekitas veelgi elevust ja ootusärevust tulevaste seikluste ees.

Meie Mesimummid olid täna tõeliselt säravad koos päikeselise ilmaga ja täis uudishimu, avastades linde ja nende elupaiku ning õppides nende kohta rohkem. Sellised retked mitte ainult ei tugevda meie sidet loodusega, vaid õpetavad meile ka hoolivust ja austust meid ümbritseva keskkonna vastu ning tuletab meelde looduses käies silmi lahti hoida ja märgata mida loodus meile pakub.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar