neljapäev, 15. veebruar 2024

Lasteteater Nipitiri Tallinna lasteaias Vikerkaar

15. veebruaril käis Tallinnas lasteaias Vikerkaar külas lasteteater Nipitiri etendusega „Põrsaproua Pannkoogipidu.“ Lugu keskendus aususele, töökusele ja sõprusele ning pakkus lisaks õpetlikule sisule ka palju seiklusi, lusti ja naeru.

Etenduse lühikokkuvõte: Põrsaproua Rosalinda Rõngassaba küpsetab maailma kõige isuäratavamaid pannkooke ja korraldab pidusööminguid, kus kõik pannkoogisõbrad saavad maiustama tulla. Koos oma pisitütre Roosi Rõõmurosinaga ootavad nad taas külalisi, kuid ootamatult kostab köögist hirmsat kolinat. Põrsaproua kiirustab kööki ja avastab, et kõik pannkoogid on kadunud ning isegi toored munad on ära söödud, ainult koored on jäetud köögipõrandale. Külalised on tulemas, kuid uute munade ostmiseks pole põrsaproual enam raha. Algasid põnevad seiklused, kus selgus, kuidas alati näljane rott Orlando Osavnäpp ja ootamatult ilmunud Theodor Tiburull looga seotud olid. Tutvust tehti ka farmer Felixi, kukk Gregorius Kisakõri ning kanamamma Katharina Kaagutajaga.

Lapsed jälgisid põnevusega, milliseid seiklusi tuli koogiküpsetamise ette, kuidas kaval rott püüdis suuri mune endale saada ning kuidas loomapere seiklused keerukast algusest sõbraliku lõpuni jõudsid! Nukuetendused on alati laste seas populaarsed ja sel korral ei olnud erand – saalis oli näha, kui siiralt lapsed tegelastele kaasa elasid.

 Täname Nipitiri teatrit toreda teatrielamuse eest!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar