esmaspäev, 4. detsember 2023

Heategevuslik jõulunäidend Tallinna lasteaias Vikerkaar

Lumisel 4.detsembri hommikul esitasid õpetajad etenduse „Nõiutud metsa saladus“ kõigile Tallinna lasteaed Vikerkaar lastele. Meie lasteaia kauniks traditsiooniks on saanud tähistada esimest advendipüha õpetajate esitatud jõulunäidendiga, millega toetatakse ühtlasi ka heategevusprogrammi „Märka ja aita“.

Programm on suunatud Tallinna munitsipaalharidusasutuste lastele, kes erinevatel põhjustel vajavad materiaalset abi normaalseks osalemiseks õppetöös. Lapsi, kes vajavad abi, on olnud meie ümber rohkem, kui oskame arvata.

Näidendi inspiratsiooniks oli Kiiri Saar poolt kirjutatud jõulunäidend „Nõiutud metsa saladus“, mille teksti muusikaõpetaja õpetajatele ja lastele sobivamaks mugandas. Etendus rääkis Jõulupaharetist, kes tegi jõuluorus pahandust. Õnneks päkapikud leidsid julge tüdruku Õnneõie, kes läks nõiutud metsa ja avastas, et Jõulupaharet oli hoopis väga üksildane kuid samas heasüdamlik. Jõulunäidend meie andekate õpetajate esituses pakkus lastele taaskord suurt rõõmu ja tõi pühademeeleolu.

Etendustega koguti 420€, tulu läheb heategevusprogrammile „Märka ja aita“. Lisaks Muumi rühma õpetaja Hell eestvedamisel toimus vanaema Juta heegeldatud linikute väikene näitus ja müük, mille pool kogutud tulust 50€ läks samuti „Märka ja aita“ toetuseks. Kokku koguti heategevusprogrammi toetuseks 470€.

Täname kõiki, kes aitasid teha head! Märkame, hoolime ja aitame, sest see on osa inimeseks olemisest.

Kaunist jõuluootust kõigile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar