esmaspäev, 5. juuni 2023

Tallinna lasteaeda Vikerkaar tunnustati kolmandat keskkonnamärgisega „Roheline lipp“

5.juuni 2023 tunnustas rahvusvaheline Rohelise kooli programm taaskord Eesti keskkonnahoidlikke koole ja lasteaedu, kes pälvisid keskkonnamärgise „Roheline lipp“. Sel aastal said tunnustuse osaliseks 62 lasteaeda ja kooli üle Eesti.

Piduliku tänuürituse avas kõnega Rohelise kooli programmi patroon president Kersti Kaljulaid, millele järgnesid elurikkuse teemalised ettekanded. Teaduslikest ettekannatest tuli esile, et elurikkuse säilitamine ja suurendamine on olulises seoses inimeste heaoluga. Looduse lähedus ja mitmekesisus aitab hoida head füüsilist ja vaimset tervist. Paneelarutelul “Elurikas lasteaed ja kool – loodusteadmistest tegutsemiseni” jagas arendusjuht Gerli meie lasteaia parimaid kogemusi.

Tallinna lasteaial Vikerkaar oli rõõm pidulikul konverentsil vastu võtta kolmandat korda keskkonnamärgis „Roheline lipp“. Oleme Rohelise Kooli programmi liikmed aastast 2018. Rohelise kooli programmiga liitumine on toonud kaasa palju keskkonnateadlikkust arendavaid tegevusi. Pöörame järjest rohkem tähelepanu keskkonnasäästlikkusele ja elurikkuse hoidmisele. Oleme olnud aktiivsed ja edukad linnaaianduses, lõimides sealsed tegevused omakorda kokandustegevustega lasteaia õppeköögis.

Täname kõiki keskkonnatöörühma liikmeid, kelle eestvedamisel toimub lasteaias keskkonnalane tegevus mõtestatult ja eesmärgipäraselt.  

Suur aitäh kõigile, kes on toetanud lasteaia keskkonnaharidust läbi arendavate tegevuste ja oma mõtete ning tegevustega jätkusuutliku mõtteviisi suunas rikastanud!

Innustades lapsi täna hoiame homset maailma!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar