esmaspäev, 5. detsember 2022

Sooja südamega Ukrainasse ja telemaja külastus

Tallinna lasteaed Vikerkaar otsustas osaleda Reet Linna poolt välja kuulutatud kudumiskampaanias „Sooja südamega Ukrainasse!“, mille käigus kogutakse Ukrainas elavatele inimestele villaseid kootud esemeid.

Saades kampaaniast innustust ja inspiratsiooni, kutsus lasteaed Vikerkaar ka Haabersti kogukonna kuduma Ukraina elanikele headust ja soojust. Novembrikuu jooksul said Haabersti lasteaednikud, lapsevanemad, vanaemad, tädid  ja teised kudujad valmistada villasest lõngast sokke, kindaid, salle, mütse, veste. Rõõm oli tõdeda, et kudujaid oli palju ning laste poolt kaunistatud kogumiskast täitus headuse ja soojusega imeväel.

Lasteaia Vikerkaar kudumisüleskutsest võtsid lisaks Tallinna lasteaed Vikerkaarele osa Tallinna lasteaed Meelespea, Tallinna lasteaed Naksitrallid, Tallinna lasteaed Rukkilill ja Haabersti päevakeskus, keda omaltpoolt soovime siiralt tänada.

Haabersti linnaosa kudumite kogumiskasti andsid telemajas Reet Linnale üle lasteaia Vikerkaar Muumi rühma lapsed. Muumi rühm võttis kampaaniast aktiivselt osa ja esmaspäeval 05.12 seadsid 8 Muumit, kelle pered kudumeid toonud olid, oma sammud koos lasteaia direktoriga telemajja.Toredal kombel töötab telemajas ka üks Muumide lapsevanem, seetõttu said lapsed lisaks Reet Linnaga kohtumisele ka väikese ekskursiooni telemajas. Lapsed said nautida näitust ning läbi käia mitu stuudiot. Üheskoos istuti terevisiooni diivanitel ja vaadati üle ka jalgpallistuudio. Telemajas käimine oli imetore kogemus, mis jääb lastele pikaks ajaks meelde, lisaks oli lastel väga hea meel, et said teistele head teha.

Soovime Haabersti kogukonna poolt Ukraina elanikele headust ja soojust! 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar