esmaspäev, 28. november 2022

Heategevuslik jõulunäidend lasteaias Vikerkaar

Meie lasteaia kauniks traditsiooniks on saanud tähistada esimest advendipüha õpetajate esitatud jõulunäidendiga. Sellel aastal esitati lastele lõbus jõulunäidend „Väike jõululugu“ ja ühiselt otsustati teha ka natukene head ning toetada heategevusprogrammi „Märka ja aita“.

Programm on suunatud Tallinna munitsipaalharidusasutuste lastele, kes erinevatel põhjustel vajavad materiaalset abi normaalseks osalemiseks õppetöös. Lapsi, kes vajavad abi, on olnud meie ümber rohkem, kui oskame arvata. Eriti vajavad märkamist ja hoolimist lapsed, kellel pole vanemaid või nende armastust ning kelle asjad on kõike muud kui hästi. Vaatamata kõigele peab lastele jääma võimalus käia koolis ja lasteaias ning tunda ennast seal turvaliselt ja teistega võrdsena.

Kaunil 28.novembril hommikul esitasid õpetajad 2 etendust aiarühmade lastele ja õhtul esitati etendus lasteaia kõige noorematele lastele ning nende vanematele. Peale etendust ootas kõiki soe jook ja jõulumaius. Etendustega koguti 355€, tulu läheb heategevusprogrammile „Märka ja aita“. Märkame, hoolime ja aitame, sest see on osa inimeseks olemisest!

Näidendi inspiratsiooniks oli Anu Päit poolt kirjutatud jõulunäidend „Väike jõululugu“,  mille teksti muusikaõpetaja õpetajatele ja lastele sobivamaks mugandas. Etendus rääkis headusest ning päkapikkude jõulueelsetest tegevustest. Jõulunäidend meie andekate õpetajate esituses pakkus lastele suurt rõõmu ja sai kolleegide ning lapsevanemate poolt meeldiva heakskiidu osaliseks.

Kaunist jõuluootust ja lahkeid päkapikke kõigile!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar