teisipäev, 11. oktoober 2022

Vahva, innovatsioonile sõit Hop on - Hop off bussiga

Muumi rühma lastel on käsil projekt, kus tutvutakse Tallinna linnaga aga kahjuks kaugematesse kohtadesse on mõnikord keeruline saada. Nii otsustasid Muumid sõitma minna Hop on - Hop off bussiga ning kaasa võtta ka head sõbrad Kuujänesed ja Lotted.

Sõit oli meeleolukas ja lapsed said palju näha: lennukeid lennujaamas, Kadrioru pargi tiiki, Lauluväljaku laulukaart, Teletorni, laevu sadamas ja purjekaid Pirital, kahte kloostrit, Riigikogu hoonet ja mälestussambaid. Lisaks märkasid lapsed: luiki merel, rongi sõitmas, helikopterit lendamas ja seda, et kord sõideti silla all ja siis juba silla peal.

Paljud kohad olid tuttavad ja lapsed rääkisid ka teistele rõõmuga oma kogemustest. Oli ka kohti kuhu lapsed polnud veel oma perega jõudnud. Mitmed lapsed soovivad veel kord Hop on - Hop off bussiga sõita ning siis juba oma lemmikuid kohti emmele/issile näidata.

Tallinn on väike aga siiski piisavalt suur, et tänu vahvale bussisõidule said Muumid, Kuujänesed ja Lotted mitmed olulised kohad üle vaadata. 11.10.2022 oli emotsioonide rohke hommikupoolik, mida lapsed meenutavad kindlasti veel kaua. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar