reede, 20. mai 2022

Tallinna lasteaed Vikerkaar võõrustas Rohelise Kooli seminari

Esmaspäeval, 16.mail toimus lasteaias Vikerkaar piirkondlik Rohelise Kooli VIII seminar teemal - Õppeasutuste aiad: õppimine, loovus, teraapia.

Seminari avas Eeva Kirsipuu-Vadi Tartu loodusmajast, kes rääkis Rohelise Kooli uudistest ja olulisematest kuupäevadest. Tutvustuse Tallinna lasteaiast Vikerkaar tegi Gerli Raudhäiding rääkides, kuidas Rohelise Kooli programm on sujuvalt lõimunud lasteaia igapäevaelu ja toimetuste osaks. Lisaks said seminaril osalejad tutvuda lasteaia liigirikkus tahvlite, õppeköögi ning õppeaiaga, millest rääkis täpsemalt lasteaia direktor Ly Ross.

Maasikuarhitekt ning raamatute Roheteraapia toas ja õues ja Tervendavad aiad autor Kadri Maikov rääkis põhjalikult sellest, kuidas roheluses viibimine ja taimede kasvatamine toetab laste arengut ja loovust. Tutvustades erinevaid roheprojekte ja jagades ideid ja näpunäiteid tegevusteks õppeasutuse aias.

Täname Tartu loodusmaja, koolitajat ning kõiki seminaril osalejaid. Loodame, et saite juurde uusi mõtteid ja rohkelt inspiratsiooni.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar