Tiigri rühma lastel jääb igapäev mõni viil leiba järgi. Mõtlesime, et mida sellest leivast teha saaks koos lastega. Tekkis idee - proovime teha riivleiba ja sellest magustoitu. Kõigepealt kuivatasime leivad ja seejärel alustasime leiva purustamisega. See oli keeruline protsess ning ei tahtnud hästi õnnestuda. Aega võttis aga lõpuks saime leivaviiludest ilusa puru.
Mis magustoitu siis teha? Valmistasime lastega kihilist
leiva magustoitu. Leiva röstisime pannil kergelt või, kaneeli ja vähese pruuni
suhkruga. Lapsed ladusid kihiti leiba, kohupiima ja kodust õunamoosi. Kui kihid
said laotud lasime magustoidul külmkapis seista mõned tunnid ja siis asusime
maiustama. Magustoit sai tõesti maitsev. Tulevikus asendame kohupiima
maitsestamata jogurtiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar