neljapäev, 11. november 2021

Isadepäev Tallinna lasteaias Vikerkaar

Neljapäeval, 11. novembri õhtupoolikul tähistasime lasteaia Vikerkaar õuealal isadepäeva.

Täname kõiki töötajaid, kes aitasid üritust korraldada ja isasid, kes tegevuskeskusi läbi viisid. Meeleolukas õhtupoolik andis võimaluse tegutseda üle pika aja lasteaia õuealal nii väikestel kui suurtel. Meie maja personal koostöös lastevanematega valmistasid ette 4 vahvat tegevuskeskust, kus isad said koos lastega tegutseda:

  • Lasteaia staadionil sai teha natukene trenni ja mängida erinevaid vahvaid pallimänge.
  • A-korpuse õuealal olid lapsed koos vanemaga kaasahaaratud aardejahi otsingule. Tegevuse tegi eriti põnevaks pimedas taskulampide ja pealampidega lasteaia õuealal liikumine.
  • B-korpuse varjualuse all sai tutvuda kaitseväe matka- ja militaarvarustusega.
  • Lasteaia sisehoovis sai degusteerida Euroopa vabatahtlik Maria poolt küpsetatud Hispaania omletti. Suurt elevust ja rõõmu valmistas ka pannkookide küpsetamise võimalus, millest isad koos lapsega osa said. Enda küpsetatud pannkooke nauditi tervisliku toormoosi või meega ning kõrvale oli võimalus juua kosutavat sooja teed. Paljud lapsevanemad olid üritusele tulnud oma tassiga, mis aitas oluliselt vähendada prügi ja jäätmete teket.

Täname kõiki töötajaid, kes aitasid üritust korraldada ja isasid, kes tegevuskeskusi läbi viisid. Meeleolukas õhtupoolik andis võimaluse tegutseda üle pika aja lasteaia õuealal nii väikestel kui suurtel.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar